Over ons

Specialisten

Günther Nijmeijer

Door zijn ruime ervaring is Günther Nijmeijer direct inzetbaar in uw organisatie. Zijn specialisme zijn de financiële processen binnen uw organisatie. Meer dan 10 jaar ervaring met CODA en aanverwante applicaties hebben een ruime blik op financiële processen opgeleverd.

Een specifieke branche-voorkeur heeft hij niet. CODA is een systeem wat in alle branches wordt gebruikt en dat heeft Günther gemerkt. Naast gemeenten en centrale overheden heeft hij gewerkt in de bank- en verzekeringsbranche, maar ook in de mediabranche, food- en vastgoedsector. Hierdoor kan hij snel schakelen en een echte meerwaarde zijn voor uw organisatie.

Door zich niet te richten op alleen Coda is hij op diverse vlakken inzetbaar. Applicaties als Drumis, Navision en legacy systemen heeft hij beheerd, maar ook (helpen) doorontwikkelen.

Maturia Professional Services

inmezzo werkt samen met Maturia Professional Services op het vlak van project management en functioneel beheer. Maturia is uniek met haar concept Lean Functioneel Beheer.

Klik hier voor meer informatie over Maturia.

Nine Squares

inmezzo is aangesloten bij Nine Squares - de netwerkorganisatie voor Business IT Alignment. Hiermee hebben zij een dynamische organisatie opgezet met passie voor het vakgebied. De professionals van Nine Squares werken op de drie niveau's van Informatie Management en hebben allemaal hun sporen hierin verdiend.

Klik hier voor meer informatie over samenwerken binnen en met Nine Squares.

Interesse in samenwerking?

Bent u ook geïnteresseerd in samenwerken met inmezzo? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.