Diensten

Bij inmezzo richten wij ons op het werkgebied van Functioneel Beheer en financiële processen in het bijzonder en bieden wij hoogwaardige CRM-systemen. Wij onderscheiden ons hierin door onze pragmatische benadering en focus op toepasbaarheid. Wij kijken naar wat uw organisatie op dit moment nodig heeft én waar u uiteindelijk naar toe wilt. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke inhuur voor het opvullen van een specifieke rol, maar ook het optimaliseren van uw beheer processen.

Naast Functioneel Beheer en CRM hebben wij ons door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in Coda Financials en de aanverwante systemen. Door die jarenlange ervaring is naast uitgebreide kennis van Coda ook een ruim netwerk opgebouwd met andere specialisten in het Coda-domein. Hierdoor kunnen wij naast de rol van Functioneel Beheer uw organisatie op diverse manieren ondersteunen. Denk hierbij aan implementatie consultant, team coördinator maar ook project management.

Kijkt u op de onderstaande pagina’s voor meer detailgegevens van de diensen van inmezzo voor Functioneel Beheer, Coda en CRM.